+359 876 12 97 66 [email protected]
Изработка на сайтове и интернет реклама

WebStationBG.com

Агенция за изработка на уеб сайтове и онлайн магазини. SEO Оптимизация и интернет реклама.

Интернет реклама

Pay-per-click (PPC) се наричат тези интернет реклами, при които заплащате, за броя кликове върху рекламата, а не за това колко пъти или за какъв период от време се е показвала тя.

Най-популярната форма на pay-per-click реклама е Google Ads. Това са спонсорираните връзки в Google, които се появяват над първите резултати от търсенето или вдясно от тях. Те са един от най-лесните и бързи начини да започнете да привличате към вашия сайт потенциални клиенти. Особено полезни са за нови сайтове, а използването им има ефект и върху „естественото”, безплатно класиране на по-предни позиции, на първа страница или дори на първо място в Google.

Ние предлагаме най-добрите цени за реклама в Google Ads.

Наши клиенти с разнообразни бизнес модели са използвали Google Ads с много голям успех. Ако обаче сте в бизнеса със строеж на магистрали, клиентите очевидно няма да идват при вас след търсене в Google и в такъв случай можете спокойно да си спестите разходите за Google Ads.

Опитайте ефекта от Ads върху посещенията във вашия сайт като започнете с кампания на стойност няколко лева на ден. Можете да заплащате кампаниите си в Google Ads и по банков път, но ви препоръчваме да използвате кредитна карта. След като се регистрирате, въвеждате ключовите думи, по които очаквате да ви потърсят вашите клиенти и стартирате новата си кампания. Не е трудно да направите настройките сами, но ако не успеете, обадете се и ние ще ви помогнем.

Свържете се с нас днес и започнете да печелите от вашите реклами.

В Google Ads можете да зададете максималната стойност на клик за всяка отделна ключова дума, да определяте в кои часове или дни да се показва рекламата ви, да ограничавате рекламата си по градове и райони и т.н.

Call Now ButtonПОЗВЪНЕТЕ НИ