+359 876 12 97 66 [email protected]
Изработка на сайтове и интернет реклама

WebStationBG.com

Агенция за изработка на уеб сайтове и онлайн магазини. SEO Оптимизация и интернет реклама.

Реклама в Google Ads Цени

Искате на 1во място в Google?

Искате ли да привлечете повече нови клиенти към Вашия онлайн бизнес? Най-добрият начин да го направите е чрез платена реклама в Google Ads! 

Като партньор на Гугъл ние можем да изкараме Вашия уеб сайт или онлайн магазин на първо място по вашите ключови думи в търсенето на Google с професионални рекламни кампании създадени от нашите доказани експерти

Нови клиенти с Гугъл реклама

Достигайте до множество нови клиенти с първи позиции от търсенето в Гугъл. Предлагаме най-достъпните цени за реклама Google Ads според вашия бизнес. Вижте пакетните цени на месечните ни такси за рекламиране по-долу на страницата. 

Ако сте начинаещи в рекламата и искате да видите колко добре ще се отрази на бизнеса Ви, изберете пакетa „Старт“. Пакетите „Бизнес“ и „Експерт“ са предназначени за бизнеси, които са се убедили в предимствата на рекламата в Google и искат да са сигурни, че ще постигнат отлични резултати за кратко време. 

Искате ли да доминирате на пазара и вашата конкуренция, като сте на върха на всяко търсене? Пакетът „Експерт“ е за вас. Бюджетът за реклама се заплаща с вашата дебитна/кредитна карта към Google. Ако желаете този бюджет да заплащаме с наша карта трябва да начислим 10%. 

Колко струва реклама в Гугъл?

Какъв бюджет за Google Ads е подходящ за моя бизнес? Вие плащате само на клик. Нашите промоционални цени и пакети за реклама в Google са съобразени и подходящи за всяка фирма в България. 

Вие решавате разходите си за реклама, колко дълго искате да показвате рекламите си, към кого искате да се насочите, какъв тип реклама искате (напр. по ключови думи, банерна реклама в дисплейната мрежа, видео реклама в YouTube, реклама за продажби или реклама с максимална ефективност) и какъв тип ценообразуващ модел искате ( напр. цена на клик PPC, цена на реализация CPM, CPV или CPA).

Прозрачни планове и цени за Гугъл реклама

Търсите да видите какво включват нашите услуги за управление на Google Ads и колко струват? Ние сме специалисти на рекламната кампания в мрежата за търсене на Google с висока възвръщаемост на Вашите инвестиции. 

Ако искате да се възползвате от 5 милиарда търсения, които се случват в Гугъл всеки ден, Google Ads може да Ви предложи най-доброто решение. От офериране за широки ключови думи за търсене до офериране за ключови думи с дълга опашка. Ако искате да видите Вашия бизнес на първо място в Google – вижте сега нашите планове и цени по-долу.

Старт

160.00 лв.

такса на агенцията
на месец за управление
* Бюджета за реклами се заплаща към Google Ads

ТОП ОФЕРТА

Бизнес

200.00 лв.

такса на агенцията
на месец за управление
* Бюджета за реклами се заплаща към Google Ads

Експерт

300.00 лв.

такса на агенцията
на месец за управление
* Бюджета за реклами се заплаща към Google Ads

Колко струва рекламата в Google Ads?

Най-често задаваният въпрос в нашата практика с интенет реклама е „Колко струва реклама в Гугъл“. Част от клиентите ни стартират с по-малък пакет и съответно бюджет за реклама в Google Ads, особено тези, които досега не са рекламирали онлайн. Такава е и нашата препоръка към тях – в първите няколко месеца да се убедят, че платената реклама в Гугъл работи добре и след това да инвестират повече средства, преминавайки към по-висок рекламен пакет.

Колко струва цената на клик?“ – това е другият често задаван въпрос от клиентите ни. В нашият блог ще откриете интересни и изчерпателни отговори и съвети по този въпрос. Тук ще маркираме само най-важните фактори, от които зависи цената на клик:

  • Колко са склонни да платят вашите конкуренти за ключовата дума
  • Колко добре е създаден, управляван и оптимизиран вашият Google Ads акаунт
  • Колко добри/съотносителни са уеб страниците, към които насочвате Google Ads реклами
  • Какъв е качественият рейтинг на вашите ключови думи
  • Каква е честотата на кликване на ключовите ви думи
  • Какви са рекламният ранг и рекламните позиции на вашите реклами
  • В коя рекламна мрежа се излъчват рекламите ви
  • Други фактори – сезонност, избори, Черен Петък, Коледа, Великден, Национални празници и всички други събития предизвикващи свръх/ограничено използване на интернет

Винаги съветваме нашите клиенти да не разглеждат цената на клик като единствен и самостоятелен фактор за успех на тяхната Google Ads реклама. Понякога високата цена на клик си заслужава – довежда качествени потребители на сайта, които се превръщат бързо в ценни клиенти.

Ниската цена на клик понякога се дължи на ниски позиции, много широко таргетиране на ключови думи, неправилно гео таргетиране или излъчване в голяма по обхвата си рекламна мрежа, която доставя некачествен трафик към сайта ви – съответно въпреки многото посетители на сайта ви, ефективността е нулева или пренебрежително малка.

Истината е, че цената на клик при отлично създадена и непрекъснато професионално управлявана Google Ads реклама ще струва толкова, колкото е необходимо за да може рекламодателят да има висока възвращаемост на инвестицията и нарастващ брой продажби и клиенти.

Конкуренцията за Вашите клиенти може да бъде зашеметяваща. За да имате успех онлайн, трябва да присъствате във всички канали. Предоставяме перфектно координиране кампании на всички платформи на Google за достигане до повече клиенти, повече продажби и повече приходи за Вашия бизнес. Ние създаване рекламни кампании в Гугъл, които продават.

Защо да рекламирате в Google Ads? 

Няма по-ефективен маркетингов канал. С добри съвети компаниите в повечето индустрии все още могат да провеждат печеливши кампании в Google Ads много бързо. Увеличете продажбите си. 

Google е мястото, където хората търсят какво да купят. Вашата реклама може дас е покаже в Google точно когато някой търси продукти като Вашите. 

Нашите реклами превръщат потребителите в ценни клиенти. Започнете с Google реклами сега. Обичаме да решаваме вашите маркетингови задачи. Ако искате да генерирате повече клиенти и продажби в платформата на Google, говорете с нашите експерти и получете най-доброто предложение за Вашата реклама.

Разгледайте нашите Google Ads цени и промоционални пакети за платена реклама в Гугъл. Ако имате въпрос, свържете се с нас още сега на телефон 0876 12 97 66 (в работни дни от 9 до 19 часа) или ни изпратете имейл по всяко време на i[email protected]

Вижте нашите атрактивни цени за изработка на уеб сайтове.

Отговаряме на Вашите запитвания и въпроси относно Google Ads реклама изпратени по имейл или чрез формите за контакт в рамките на същия ден, без почивен ден. Очакваме ви!

Call Now ButtonПОЗВЪНЕТЕ НИ