Интернет Обучения

Колкото повече средства от арсенала на интернет маркетинга владеете, толкова повече клиенти в интернет ще можете да печелите. Web Station BG може да ви помогне да овладеете:

–  Изграждане и управление на вашата онлайн репутация – това включва мониторинг, моделиране и обогатяване на информацията, която съществува за вашата компания в интернет.


–  Всички възможности, които ви дават Facebook и останалите социални мрежи – създаване, поддържане и брандване на профили, платена реклама, иницииране и участие в групи и т.н. Потребителите ви са във Facebook, а вие къде сте?


–  Използване на спонсорираните връзки в Google Ads и други pay-per-click форми на реклама –  за много от нашите клиенти това е била най-ефективната форма на реклама и с времето те са увеличавали средствата, инвестирани в Google Ads.


–  Оптимизация за търсещи машини (SEO) – ще ви помогнем да научите какво трябва да правите, за да излиза сайтът ви на първа страница и на първо място в Google. Оптимизацията за търсещи машини включва управление на над 30 основни фактора, влияещи върху рейтинга на вашия сайт. Но все пак Ин и Ян на оптимизацията, нейните два основни компонента, си остават броят входящи връзки към вашия сайт и редовното добавяне на оригинално съдържание.


–  Анализ на статистиките за посещаемостта на вашия сайт и ключовите думи, по които ви откриват посетителите. Познаването на поведението на потребителите може да ви помогне да разпределите маркетинговите си усилия и бюджета по по-оптимален начин.


–  Провеждане на E-mail маркетинг кампании – набиране на бази данни, изготвяне и изпращане на нюзлетъри и пресрилийзи.


–  Създаване и успешно управление на интернет магазин – съществуват много интернет магазини, които имат стоки на добри цени, но нямат нито един клиент! Продуктът и цената далеч не са всичко за един успешен онлайн бизнес модел. Освен оптимално юзабилити и онлайн реклама, интернет магазинът ви може да се нуждае и от офлайн промотиране или добавяне на допълнителна стойност за потребителите под формата на съвети или статии и т.н.

Работа с CMS (Content Management System) – тя ви позволява сами да управлявате съдържанието на вашия сайт без да се налага да усвоявате HTML или да ползвате услугите на дизайнер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *