5 Признака, Че Имате Нужда От Нов Уеб Сайт За Вашия Бизнес

Ако сте като обикновения потребител на телефон – смартфон, вероятно ще заменяте своя на всеки няколко години с нов модел. Не е ли невероятно колко бързо се развива технологията и колко хора искат най-новите модели (по-големи екрани, по-голямо съхранение, по-малко тегло и т.н.) За съжаление същото не може да се каже за повечето уеб сайтове. Въпреки подобен темп в развитието на технологиите, бизнесът не актуализира уеб сайтовете си толкова често, колкото би трябвало.
Има много различни признаци, че вашата компания се нуждае от нов уеб сайт. Не говорим само за това как изглежда вашият уеб сайт (въпреки, че това е очевидна улика). Ефективността и функционалността на вашия уеб сайт са също толкова важни и могат да играят съществен фактор, когато става въпрос за вашето SEO класиране или конверсии.

Разпознавате ли някой от следните знаци на вашия уебсайт? (Ако продължите да четете, ще научите повече за всеки от тях):

  1. Бавна скорост при зареждане на страница
  2. Не можете сами да актуализирате съдържанието
  3. Вашият сайт не е удобен за мобилни устройства
  4. Лош процент на конверсия
  5. Изминали са поне 3 години, откакто последно сте актуализирали уеб сайта си

Бавна скорост при зареждане на страница

Колко често сте щраквали върху уеб сайт, но 3 или 4 секунди по-късно сте щракнали върху него отново и сте го обвинили за „лошия Wi-Fi“? Е, шансовете са, че не е вашият Wi-Fi, а уеб страницата. Един от най-големите проблеми, открити в по-старите сайтове, е скоростта, с която се зареждат уеб страниците. Това означава, че посетителите на уеб сайта ви няма да се мотаят, за да се заредят тези страхотни графики или, още по-лошо, да прекъсват четеца, когато тези изображения най-накрая решат да се покажат и да пренаредят текста на екрана си. Прекомерното време на зареждане ще допринесе за по-високи нива на отпадане (това не е добре за вашия бизнес). Не само това, Google дава приоритет на по-бързите скорости на зареждане при определяне на класирането на уеб сайта при търсене (засягащо вашата SEO). Проверете скоростта на вашия уеб сайт с помощта на Page Speed Insights.

Не можете сами да актуализирате съдържанието

Не може винаги да разчитате само на вашата агенция или уеб разработчик, за да промените и най-малката подробност на уеб сайта си, трябва да можете сами да променяте и добавяте съдържание в уеб сайта си. Това не само ще ви спести пари, но и много време и усилия в дългосрочен план. Системите за управление на съдържанието (CMS) улесняват маркетолозите да поемат ръководството на уеб сайта си, без да се налага да знаят задълбочен код или да бъдат следващият водещ уеб дизайнер. Използването на шаблони и формуляри за плъзгане и пускане ви позволява лесно да добавяте нови целеви страници, CTA, блогове и други страници към вашия уебсайт ( Препоръчваме ви сайт направен с WordPress).

Вашият сайт не е удобен за мобилни устройства

Днес мобилните устройства представляват повече от половината посещения в мрежата по целия свят. Ако вашият сайт не е съвместим с мобилни телефони, тогава пропускате всички тези потенциални клиенти. Дори ако смятате, че уеб сайтът Ви е удобен за мобилни устройства, защото реагира, когато се гледа на множество устройства, не винаги означава, че е проектиран и изложен правилно за по-малък екран.

Лош процент на коверсия

Понякога е лесно да се пренебрегне най-очевидният отговор на лошите проценти на конверсия; самият уеб сайт. Ако не получавате достатъчно потенциални клиенти или реализации от сайта си, вероятно е време за актуализация на съдържанието на уеб сайта. Въпреки че всички причини, които споменахме в този блог, могат да бъдат ключови фактори за процента на конверсия, уеб сайтът по-често е „слонът в стаята“. Ако не сте сигурни дали вашите реализации страдат поради вашия уеб сайт и / или маркетинг, свържете се с нас днес и ние можем да помогнем да стигнете до дъното на проблема.

Изминаха най-малко 3 години, откакто актуализирате уебсайта си

Дори да сте създали най-добрия уеб сайт в света преди 3 години, нещата все пак трябва да бъдат надградени, за да работят толкова ефективно, колкото преди. Без значение колко прост или сложен е вашият уеб сайт, ако не сте го докосвали от 3 години, има много голям шанс нещо да бъде актуализирано. Помислете колко бързо се променят модните тенденции или актуализират електронните джаджи, уеб сайтовете трябва да са в крак.

Освен външния му вид, има много задкулисни причини да актуализирате сайта си. Например вашият уеб сайт има ли сертификат за слой със защитени гнезда (SSL)? Ако вашият URL адрес няма малка икона на катинар пред него, когато се показва в уеб браузър, той не се счита за защитен (SSL сертификатът е основен фактор за това колко добре е класиран уебсайтът ви в търсенето).

Ако не сте сигурни дали някоя от тези 5 причини засяга вашия бизнес, не се колебайте да ни изпратите имейл или да се свържете с нас – КОНТАКТИ.

Един коментар за “5 Признака, Че Имате Нужда От Нов Уеб Сайт За Вашия Бизнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *