Откриване на онлайн магазин 2021г.

Защо Е Важно Откриването На Онлайн Магазин 2021г.

Клиентите възприемат онлайн пазаруването, твърдение, подкрепено от данните за продажбите на електронна търговия на дребно. До края на четвъртото тримесечие на 2020 г. продажбите на електронна търговия на дребно достигнаха 130 милиарда щатски долара (коригирани за сезонни колебания), което представляваше близо 10 процента от общите продажби. Националната федерация за търговия на дребно (NRF) прогнозира, че електронната търговия ще продължи да расте през 2021 г. Със сигурност може да се каже, че стартирането на онлайн магазин ще бъде все по-важно за успеха на бизнеса.

Ако искате да се възползвате от тази тенденция, продължете да четете, за да научите подробности за важните аспекти на стартирането на онлайн подразделението на магазин за търговия на дребно, бизнес, базиран на услуги или ресторант. Предлагаме най-ниски цени за изработка на онлайн магазин.

Какво представлява електронната търговия?

Терминът електронна търговия се отнася до процеса на покупка и продажба на стоки и услуги онлайн, въпреки че през последните години опитът за пазаруване се разширява и отвъд това. Например търговците на дребно, които имат физическо местоположение, могат да включват електронна търговия, като позволяват на клиентите да сърфират онлайн и да вземат в магазина.

В допълнение към това, че позволява на търговците да обслужват по-добре съществуващите клиенти, като им улесняват пазаруването, онлайн магазинът може да позволи на бизнеса да намери напълно нова аудитория – такава, която може никога да не влезе в тяхното физическо местоположение. Независимите търговци на дребно, малкия бизнес и големите корпорации могат да се възползват от включването на електронната търговия в своята бизнес стратегия.

Както всяка цифрова технология, електронната търговия продължава да напредва бързо. Започвайки през 90-те години, електронната търговия започна да се насочва към потребителски пазар и онлайн търговците започнаха да се появяват. Сега почти всеки собственик на бизнес или предприемач може да създаде онлайн магазин за минути.

Предимствата на електронната търговия

С разширяването на индустрията за електронна търговия всяка година – NRF очаква онлайн продажбите на дребно да нараснат с до 4,4% през 2019 г. и да продължат да стават все по-популярни сред потребителите – търговците няма какво да губят и всичко да спечелят чрез онлайн продажба.

Ето няколко предимства от управлението на магазин за електронна търговия:

  • Денонощно пазаруване: Много уеб сайтове за електронна търговия позволяват на купувачите да разглеждат продукти и да вземат решения за покупка по всяко време, денем и нощем. Това улеснява пазаруването за клиентите и този вид достъпност е огромно конкурентно предимство. Освен това интеграцията със социалните медии позволява на бизнеса да се възползва от още повече канали, за да се ангажира с клиентите.
  • Разширен обхват: Физическият магазин е ограничен до продажби на клиенти, които са в района. Много уеб сайтове за електронна търговия разширяват бизнеса на хора от цялата страна или по света, значително разширявайки клиентската си база и потенциални приходи. Продажбата онлайн предлага и възможност за разширяване или увеличаване на запасите – броят на артикулите, които бизнесът може да продава онлайн, не е необходимо да бъде ограничен по същия начин като физическия магазин, което може да е съображение за увеличаване на паричния поток.
  • Яснота на фунията за покупка: Понастоящем е почти невъзможно да се проследи колко често отделен клиент идва във физически магазин, за да разглежда, преди да вземе решение за покупка. Въпреки това, онлайн магазин може да проследи всяко кликване на клиента, предоставяйки ценна информация за процеса на покупка и проправяйки път за маркетингови възможности (като имейли на изоставени колички), за да подтиква клиентите, които може да са на оградата за покупката.

Онлайн магазин срещу тухли и хоросан

Апокалипсисът на дребно от 2017 г. противопоставя магазините за тухли и хоросан срещу електронната търговия, което кара компаниите да се чувстват, че трябва да изберат един канал пред другия. Omnichannel има потенциала да обедини тези канали, създавайки безпроблемно изживяване за клиентите, като им дава избор как да изберат да взаимодействат с търговец на дребно.

Наличието на двата варианта задоволява нуждите на по-широка клиентска база. Повечето търговци имат клиенти, които биха предпочели да поръчат всичко онлайн. Други предпочитат да видят нещо лично, преди да купят. След това има някои клиенти, които нямат предпочитания. Въпреки това те искат и двете опции, за да могат да пазаруват според собствения си график.

Предоставянето на множество опции е по-вероятно да създаде постоянни клиенти, което означава повече приходи в дългосрочен план.

Предлагаме най-ниски цени за изработка на онлайн магазин.

Съображения за стартиране на онлайн магазин

За да започнете да продавате онлайн, ще трябва да създадете уеб сайт за електронна търговия или да пазарувате за вашия бизнес, да изброите продукти, да настроите плащания и да настроите своите онлайн бизнес операции (като изпълнение на поръчки, доставка, данък върху продажбите и други). Square Online разполага с всичко необходимо за електронната търговия, така че можете да стартирате бързо и лесно.

  • Предприемане на сигурни плащания: Приемайте плащания онлайн и лично веднага с обработка на кредитни карти Square. Приемете всички основни карти и получавайте преводи толкова бързо, колкото следващия работен ден, с такси за обработка на електронна търговия от 2,9% + 30 цента на транзакция или по-ниски.
  • Синхронизиране на инвентара: Square Online работи заедно с Square Point of Sale и Square Dashboard за автоматично синхронизиране на онлайн и лични поръчки, предмети и инвентар. Пазете от прекомерна продажба на инвентара между множество места и лесно проследявайте изпълнението и доставката.
  • Стартиране на бизнес за електронна търговия: Изберете от плановете, които идват с все по-високи функции, като калкулатор на цената за доставка в реално време, интегрирани етикети за доставка с намалени цени, имейли за изоставени колички и потвърждение за доставка за клиенти, персонализиран домейн, анализи и прозрения и Повече ▼. Тъй като вашият бизнес расте и има повече нужди, има по-стабилни планове за задоволяване на тези нови изисквания.
  • Персонализиране на уебсайт: Конструкторът на онлайн магазини предлага гъвкав дизайн, за да създаде идеалното оформление за вашия бизнес. Можете да изберете цветове, шрифтове и елементи на оформлението, които имат най-голямо значение за търговията на дребно, ресторантите и услугите. Дизайнът също е оптимизиран за мобилно гледане, тъй като много онлайн пазарувания се извършват на телефони на потребителите.
  • Промяна на стратегията за включване на всички канали за продажби: Наличието на многоканална стратегия за бизнеса създава безпроблемно пазаруване за клиентите, независимо дали това е на тяхното мобилно устройство, компютър или лично. Създаването на онлайн магазин може също така да отвори възможности за многоканален маркетинг, като ви дава повече начини за популяризиране на вашия бизнес по множество канали и дава на купувачите повече начини да ви намерят и купуват от вас.
    Готови ли сте да направите следващата стъпка към разрастване на вашия бизнес за електронна търговия? Разгледайте как Square Online може да ви помогне да стартирате бързо и да започнете да продавате днес.

3 коментара за “Защо Е Важно Откриването На Онлайн Магазин 2021г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.