+359 876 12 97 66 [email protected]
Изработка на сайтове и интернет реклама

WebStationBG.com

Агенция за изработка на уеб сайтове и онлайн магазини. SEO Оптимизация и интернет реклама.

Избор на ключови думи

Услугата анализ и подбор на ключовите думи е задължителна и неразделна част от стратегията на всяка успешна SEO кампания. Чрез нея оптимизаторът набелязва най-подходящите за бизнеса на своя клиент ключови думи.

Поискай SEO Консултация на [email protected]

От качествения подбор на ключовите думи и фрази до голяма степен зависи крайният успех на всяка SEO кампания, защото ако още при старта й не са били подбрани най-удачните думи за оптимизация, дори след постигане на челни позиции по дадени ключови думи, клиентът може да не отчете реални ползи за своя бизнес.

Какво включва услугата?

  1. Анализ на тематиката на сайта на клиента и запознаване с бизнеса му и продуктите, които предлага;
  2. Анализ на най-подходящите ключови думи и фрази, базиран на инструменти за прогностика на трафика;
  3. Изготвяне на първоначален (разширен) списък с най-удачните думи за оптимизация;
  4. Анализ на нивото на конкуренцията за всяка от думите в т. 3;
  5. Изготвяне на финален списък, включващ думите с най-голям обем на търсене и най-ниска конкуренция;
  6. Изпращане на подробна ценова оферта на клиента с коментари и препоръки.

ВАЖНО: Благодарение на предварителния анализ на ключовите думи процентът на конверсията (превръщането на онлайн посетителите в реални клиенти, които купуват) се увеличава значително, което влияе както на броя на запитванията, така и на реалните продажби, които клиентът ще реализира. Силно препоръчвам поръчването на тази услуга още със започването на SEO кампанията!

Каквa е цената на този анализ?

Цената на услугата подбор на ключови думи се заплаща еднократно и е в размер на 200 лв. без ДДС. Времето за изработване и предаване на доклада, под формата на таблица със статистика и обяснения към нея, е 5 работни дни.

ЗАБЕЛЕЖКА: Услугата подбор на ключови думи не дава гаранция за постигане на конкретен брой посещения  към сайта. Тя не дава гаранция за количество трафик и има ориентировъчна цел. Въпреки това, тя дава ценни съвети и насочва клиента към най-търсените и „продаващи“ думи в неговата онлайн ниша и с поръчването на тази SEO услуга се увеличават значително шансовете за привличане точно на онези потенциални клиенти, които са готови са закупят стоката или услугата, която предлага SEO клиентът.

Поискай SEO Консултация на [email protected]

Call Now ButtonПОЗВЪНЕТЕ НИ