+359 876 12 97 66 [email protected]
Изработка на сайтове и интернет реклама

WebStationBG.com

Агенция за изработка на уеб сайтове и онлайн магазини. SEO Оптимизация и интернет реклама.

SEO услуга линк билдинг (link building)

Линк билдингът (изграждане на входящи линкове) представлява абонаментна SEO услуга, при която клиентът заплаща за изграждане на дадено количество линкове към своя уеб сайт.

Ако Вие притежавате личен или корпоративен уеб сайт и държите на своя онлайн имидж, най-вероятно знаете колко важно е не само да изградите добра онлайн репутация, но и да я поддържате в дългосрочен план. Тук идва линк билдингът, които ще ви помогне не само да постигнете по-голяма популярност, но и да я запазите и подобрите във времето.

За информация на тел: 0876 12 97 66 или мейл: [email protected]

Какво включва услугата линк билдинг?

Услугата е по-опростена и по-евтина от трите стандартни плана, които Web Station BG предлага, и макар да няма същата успеваемост каквато се постига с тези SEO пакети, може да бъде много полезна за тези клиенти, които имат вече добри позиции на сайтовете си, но нещо не им достига, за да постигнат така желаните TOP 10, TOP 5 или дори челна позиция по съответните ключови думи. В тази услуга вие не получавате за никакви други съпътстващи SEO услуги. Вие заплащате само за изграждане на определен брой входящи линкове към сайта си.

SEO услуги и консултации на тел > 0876 12 97 66 Предлагаме най-добрите цени за SEO Оптимизация

За кого е подходяща услугата линк билдинг?

Ако сайтът ви е на 1-ва, 2-ра или 3-та страница в Гугъл, домейнът Ви е стар, достатъчно авторитетен, имате уникално съдържание на всяка страница от сайта Ви, нямате наказания или наложени филтри от Гугъл, но все пак не можете са излезете на първа страница? Тогава вероятно не Ви достигат качествени линкове. Възползвайте се от услугата линк билдинг, тя е точно за Вас.

SEO услуги и консултации на тел > 0876 12 97 66 Предлагаме най-добрите цени за SEO Оптимизация

Какви са цените за услугата линк билдинг?

 – 500 лв за изграждане на 3 линка;

 – 1000 лв за изграждане на 7 линка;

 – 2600 лв за изграждане на 15 линка.

Забележка: Услугата линк билдинг не дава гаранции за постигане на конкретни позиции, затова и цената е по-ниска. Единствената гаранция е, че услугата ще доведе до постепенно покачване на позициите на сайта Ви по ключовите думи, за които той се оптимизира.

При линк билдинга не извършвам никакъв предварителен on-page или off-page анализ на сайта, нито консултации с клиента. Само изграждам качествени линкове към него.

За информация на тел: 0876 12 97 66 или мейл: [email protected]

Call Now ButtonПОЗВЪНЕТЕ НИ