+359 876 12 97 66 [email protected]
Изработка на сайтове и интернет реклама

WebStationBG.com

Агенция за изработка на уеб сайтове и онлайн магазини. SEO Оптимизация и интернет реклама.

SEO копирайтинг (Copywriting)

SEO копирайтинг (Copywriting) услугата представлява най-общо писане на текстове на предварително зададена от клиента тематика. Това се прави с цел набавяне на релевантно (максимално подходящо) уеб съдържание за сайта на клиента, което е от особена важност за позиционирането на всеки уеб сайт в Интернет търсачките. Ако първото условие за започване на СЕО оптимизация е наличието на уеб сайт, който да бъде оптимизиран, то на второ място по важност веднага се нарежда необходимостта от съдържание.

* SEO Консултации на тел: 0876 12 97 66 и на мейл: [email protected]

Уникално съдържание

Разбира се, тук изниква въпросът за вида на това съдържание. Какъв е проблемът, например, просто да потърсите с Гугъл някакво съдържание на желаната от Вас тематика и да го копирате във вашия сайт (било то с линк към първоизточника или без)? Няма ли това да е един лесен и напълно безплатен начин бързо да си набавите релевантно (свързано с тематиката на Вашия уеб сайт) съдържание? Ако очаквате кратък отговор с една дума – НЕ! Релевантността на съдържанието наистина е от изключителна важност и може пряко и осезаемо да повлияе върху позициите на Вашия сайт в най-популярните търсачки Google и Yahoo. Защо тогава този вариант с копиране на чужди текстове няма да сработи? Много просто – защото съдържанието трябва да е освен релевантно и УНИКАЛНО!

Какво означава уникално съдържание и как да се сдобия с такова?

Уникално съдържание, по смисъла на SEO, означава такова съдържание, което търсачките да счетат за уникално, единствено по рода си. Това е от изключително важност, защото както в реалния живот всеки предпочита оригиналните, маркови стоки, така и в Интернет търсачките считат за качествено само това съдържание – оригиналното. Всичко останало (copy-paste) моментално попада в т.нар. Supplemental results (вторични резултати) на търсачките. Страниците попаднали в тези Supplemental results имат статут на „втора ръка“ информация. Най-просто казано, не бихте искали Вашите страници да попаднат в тези допълнителни резултати, тъй като това ще е равносилно на изхвърлянето им на боклука.

Какво означава SEO копирайтинг и какво включва тази SEO услуга?

Гугъл, както и всички останали търсачки, ценят изключително много уникалното съдържание. Уникално, в големи количества и редовно обновявано. Това е тайната на SEO-то, условно казано. Ето тук е мястото и на т.нар. SEO копирайтинг. SEO копирайтингът е платена SEO услуга, която представлява написване на уникални текстове на дадена тематика (по желание на клиента). Нейната цел е съответният уеб сайт да постигне по-високи позиции по заявените от клиента ключови думи и фрази. Вие избирате тематиката, а аз Ви пиша уникалното и релевантно съдържание. По този начин Вие значително ще увеличите шансовете си да постигнете така желаните от всеки позиции в ТОП 10 на Гугъл и другите търсачки.

* SEO Консултации на тел: 0876 12 97 66 и на мейл: [email protected]

Какви са цените за SEO копирайтинг?

Минималната поръчка на SEO оптимизирани статии е за 10 броя статии. Цените за услугата SEO копирайтинг са следните:

  • 5 оптимизирани статии (по около 500 думи) – 200 лв;
  • 10 оптимизирани статии (по около 500 думи) – 450 лв;
  • 20 оптимизирани статии (по около 500 думи) – 700 лв.

При поръчка на повече текстове наведнъж или копирайтинг абонамент – отстъпки! При желание, моля, свържете се с мен!

* Най-добрите цени за SEO Оптимизация, SEO Консултации на тел: 0876 12 97 66 и на мейл: [email protected]

Call Now ButtonПОЗВЪНЕТЕ НИ