Защо SEO Оптимизацията За Електронна Търговия Има Значение За вашия Онлайн Магазин

Всеки малък бизнес, който няма уеб сайт, е в значително неблагоприятно положение. Въпреки това, дори ако имате уеб сайт, ако не сте го оптимизирали за SEO, той няма да привлече потенциални клиенти – освен ако не разработите SEO стратегии за онлайн магазин и не ги внедрите ефективно.

Най-добрият начин да направите това е да наемете екип от професионалисти в областта на електронната търговия SEO. Преди да направите това обаче, е важно да разберете какво е SEO и как помага на вашия бизнес.

Добре разработените SEO стратегии за сайтове за електронна търговия привличат органичен трафик към вашия онлайн магазин. Това е огромна полза, тъй като прави вашите продукти и други оферти известни на вашите целеви клиенти. Страхотната SEO стратегия за онлайн магазини ще:

 • Ще ви доближи до вашите клиенти и бъдещи клиенти
 • Помогнете ви да научите за техните желания и нужди
 • В резултат на това вие притежавате жизненоважна информация, която можете да използвате за подобряване на вашите продукти и / или услуги.

Тази статия ще ви помогне да научите за SEO оптимизация за онлайн магазини и как може да подобри вашия онлайн бизнес.

WebStationBG.com предлага най-добрите цени за SEO Оптимизация на онлайн магазини и уеб сайтове с гарантирани резултати!

Какво е SEO Оптимизация и защо трябва да ви е грижа?

SEO оптимизацията не само подобрява ефективността на вашия уеб сайт. Също така увеличава класирането ви в органичното търсене на търсачки като Google.

Всъщност, въпреки че има няколко налични търсачки, като Bing, Yahoo и др., Google е най-влиятелната. Това означава, че трябва да адаптирате най-добрите си SEO инструменти за електронна търговия според нейните изисквания.

SEO дейностите за онлайн магазини започват, като го запълват с висококачествено съдържание. Той също така трябва да осигури отлично потребителско изживяване за клиентите. Колкото повече време прекарват потребителите на вашия уебсайт, толкова по-вероятно е вашият уебсайт да увеличи доверието, трафика и доверието си.

Най-добре е да се възползвате от електронна търговия SEO услуги от реномирани доставчици. Следват някои от най-често срещаните SEO съвети за сайтове за електронна търговия, които трябва да вземете предвид при оптимизирането на вашия сайт:

 • Оптимизирайте елементите си на страницата
 • Оптимизирайте съдържанието, за да отговаря на вашите читатели
 • Научете за сигналите за машинно обучение
 • Научете как да получите качествени профили за обратна връзка

Изследване на ключови думи за сайтове за електронна търговия

За да изградите правилната SEO стратегия за електронна търговия, трябва да разберете изследването на ключови думи. Изследването на ключови думи е метод за установяване на това кои ключови думи използват вашите клиенти при търсене на продуктите и / или услугите, които имате за продажба. Един добър инструмент за изследване на ключови думи ще ви помогне да оптимизирате съдържанието си.

По-конкретно, изследването на ключови думи от Google е от решаващо значение за успеха на бизнеса с електронна търговия. Това ще ви помогне да напишете атрактивни описания на продуктите и да оптимизирате всяка продуктова страница за SEO.

Има два вида SEO ключови думи за електронна търговия:

Информационни ключови думи – тези ключови думи често започват с модификатор като „как да“ и „какво е“. Това са фрази, които хората най-често търсят, когато търсят повече информация. Те също използват тези модификатори, когато искат да направят онлайн покупка.
Транзакционни ключови думи – тези ключови думи са директно търсене на нещо, което клиентът търси. Например „червена лятна тениска“. Когато кацнат на страница за тази ключова дума, те очакват да намерят информация за продукта. На страницата трябва да има бутон „Купете сега“, за да могат те веднага да направят покупка.
Въпреки че някои собственици на бизнес за електронна търговия се опитват да направят всичко това сами, това е сложен процес. Всичко трябва да бъде правилно оптимизирано. Ето защо имате нужда от екип от SEO специалисти, които ще подготвят правилната стратегия за вашия уеб сайт за електронна търговия.

Стратегия за SEO на страницата за сайтове за електронна търговия

Може да попитате какво е SEO на страницата? SEO на място или SEO на място помага за оптимизирането на вашето уеб съдържание както за потребителите, така и за търсачката. Това включва мета заглавието, описанието, маркерите, вътрешните връзки и URL адресите на страниците.

В този раздел ще ви дадем разбивка за това как да подобрите и оптимизирате SEO на страницата на вашия уеб сайт за електронна търговия.

WebStationBG.com предлага най-добрите цени за SEO Оптимизация на онлайн магазини и уеб сайтове с гарантирани резултати!

1. Изследване и оптимизиране на ключови думи

Това включва техники за SEO на страницата, които ви помагат да се класирате по-високо за целеви ключови думи, които търсят вашите клиенти. Тези ключови думи се поставят на различни места; някои от които се намират в:

 • Заглавия
 • Мета описания
 • Заглавия
 • Параграфи
 • Описание на изображението на височина

2. Отлични продуктови страници

Всяка страница на продукта трябва да бъде оптимизирана за продукта, за който служи. Той трябва да има изчистен и опростен дисплей, от показването на изображения на продукта до неговото описание на продукта. По този начин клиентите могат лесно и бързо да вземат решение относно своите решения за покупка.

3. Страници с логическа категория

Категориите ви помагат да подобрите SEO на страницата, като свържете цялата структура на уеб сайта. Всеки онлайн магазин за електронна търговия ще има много категории, с които да работи, и всички те трябва да бъдат свързани, така че посетителите да могат лесно да ги разглеждат.

4. Редовен блог

Публикациите в блогове са друг начин за подобряване на SEO на страницата. Добре структурирана публикация в блога предоставя на посетителите на уебсайта ценна информация за вашите оферти. Това е и чудесен начин да насочите посетителите на уебсайта си към най-продаваните продукти.

Видими отзиви

Отзивите, оставени от други клиенти, спомагат за повишаване на доверието във вашия бизнес. Ако други хора са намерили вашите продукти и услуги за ценни, това ще насърчи новите клиенти да купуват от вас.

Локална SEO Оптимизация за онлайн магазини

Какво е локално SEO?

Местният бизнес SEO се различава от общия SEO. Това е практиката да оптимизирате бизнеса си за конкретно географско местоположение. Целта е да привлечете клиенти от това място, за да намерят бързо вашите продукти, без да се налага да пътувате твърде далеч. Също така ви позволява да привеждате клиенти до офлайн местоположението ви, ако имате такъв.

По-просто казано, това е един от най-добрите начини за привличане на клиенти към вашия бизнес или места за продажби.

Когато започнете да работите по локална SEO за електронна търговия, Google ще забележи. Има много различни сигнали, които ще задействат алгоритъма на Google за:

Поставете бизнеса си на определено място

Класирайте го според това колко добре е оптимизиран вашият уеб сайт

Най-лесният начин да започнете е да имате официален адрес в местоположението, за което искате да се класирате. Това помага да потвърдите бизнеса си и гарантира на Google, че всичко е законно.

Трябва също да създадете конкретни целеви страници за вашите местни усилия за SEO, тъй като те ще бъдат по-лесни за класиране за конкретни ключови думи. Например, ако искате да се класирате за „летни тениски, Ню Йорк“, най-добрият начин да започнете е да създадете конкретна страница за тази ключова дума.

Въпреки това, подобно на общото SEO, усилията за местно SEO също са сложни и трябва да бъдат наблюдавани по всяко време. Без значение в коя ниша работите, ще има голяма конкуренция, която да победите. За щастие, WebMeridian има специфични услуги за местно SEO и цял екип, за да се уверите, че вашият бизнес е най-добрият за вашето местоположение.

Маркетинг на съдържание и изграждане на връзки за онлайн търговци
Стратегията за маркетинг на съдържание включва подробен анализ на типа съдържание, което посетителите на вашия уеб сайт искат да видят. Но не става въпрос само за съдържанието. Става дума и за ключовите думи, към които е свързано съдържанието, и отговорите, които трябва да предостави.

Планът за маркетинг на съдържание отчита и следното:

 • Социалните медийни платформи, на които трябва да присъства вашият бизнес
 • Целевата аудитория, която искате да достигнете
 • Хаштегове
 • Графици за публикуване
 • И още много
 • По същество това е цял план, обикновено създаван на месечен цикъл, за това как да продължите, когато започнете да публикувате съдържание онлайн. Ако искате да научите повече за това, разгледайте нашия блог за маркетинг на съдържание, за да научите повече.

Изграждането на SEO връзки е друг важен аспект на маркетинга на съдържание, тъй като свързва съдържанието ви в мрежата. Един от начините да направите това е да свържете съдържание с котва текст, който предоставя повече информация на уважаван уебсайт. Някои други стратегии за изграждане на връзки разчитат на други уеб сайтове за връзка към вашия собствен уеб сайт. Изграждането на връзки е сложно и въпреки това е един от най-важните аспекти на SEO.

Основни продукти за вкъщи

SEO е от решаващо значение за бизнеса с електронна търговия и трябва да се вземе на сериозно, ако бизнесът ще успее. Все повече хора пазаруват онлайн, особено сега.

Това обаче също е много работа и ако не знаете какво правите, ще губите часове и часове от времето си. Не правете тази грешка.

Тук се появяват стратегиите за SEO за електронна търговия. Разработването и прилагането на тези стратегии може да ви помогне да оптимизирате вашия онлайн магазин. Когато се направи ефективно, това ще доведе до повишена видимост и по-високо класиране в търсачките.

Затова използвайте разумно времето си, за да работите върху бизнеса си и да разширите качеството и разнообразието на вашите продукти. И докато правите това, облегнете се на WebMeridian, за да свършите цялата сложна работа вместо вас. Нашите доволни клиенти за електронна търговия видяха как бизнесът им се разраства до невероятни висоти. Необходима е само една безплатна среща с нас, за да настроите вашия акаунт и да научите за вашите цели и амбиции за вашия бизнес.

Уеб Стейшън БГ предлага най-добрите цени за SEO Оптимизация на онлайн магазини и уеб сайтове с гарантирани резултати!

Защо Е Важно Откриването На Онлайн Магазин 2021г.

Клиентите възприемат онлайн пазаруването, твърдение, подкрепено от данните за продажбите на електронна търговия на дребно. До края на четвъртото тримесечие на 2020 г. продажбите на електронна търговия на дребно достигнаха 130 милиарда щатски долара (коригирани за сезонни колебания), което представляваше близо 10 процента от общите продажби. Националната федерация за търговия на дребно (NRF) прогнозира, че електронната търговия ще продължи да расте през 2021 г. Със сигурност може да се каже, че стартирането на онлайн магазин ще бъде все по-важно за успеха на бизнеса.

Ако искате да се възползвате от тази тенденция, продължете да четете, за да научите подробности за важните аспекти на стартирането на онлайн подразделението на магазин за търговия на дребно, бизнес, базиран на услуги или ресторант. Предлагаме най-ниски цени за изработка на онлайн магазин.

Какво представлява електронната търговия?

Терминът електронна търговия се отнася до процеса на покупка и продажба на стоки и услуги онлайн, въпреки че през последните години опитът за пазаруване се разширява и отвъд това. Например търговците на дребно, които имат физическо местоположение, могат да включват електронна търговия, като позволяват на клиентите да сърфират онлайн и да вземат в магазина.

В допълнение към това, че позволява на търговците да обслужват по-добре съществуващите клиенти, като им улесняват пазаруването, онлайн магазинът може да позволи на бизнеса да намери напълно нова аудитория – такава, която може никога да не влезе в тяхното физическо местоположение. Независимите търговци на дребно, малкия бизнес и големите корпорации могат да се възползват от включването на електронната търговия в своята бизнес стратегия.

Както всяка цифрова технология, електронната търговия продължава да напредва бързо. Започвайки през 90-те години, електронната търговия започна да се насочва към потребителски пазар и онлайн търговците започнаха да се появяват. Сега почти всеки собственик на бизнес или предприемач може да създаде онлайн магазин за минути.

Предимствата на електронната търговия

С разширяването на индустрията за електронна търговия всяка година – NRF очаква онлайн продажбите на дребно да нараснат с до 4,4% през 2019 г. и да продължат да стават все по-популярни сред потребителите – търговците няма какво да губят и всичко да спечелят чрез онлайн продажба.

Ето няколко предимства от управлението на магазин за електронна търговия:

 • Денонощно пазаруване: Много уеб сайтове за електронна търговия позволяват на купувачите да разглеждат продукти и да вземат решения за покупка по всяко време, денем и нощем. Това улеснява пазаруването за клиентите и този вид достъпност е огромно конкурентно предимство. Освен това интеграцията със социалните медии позволява на бизнеса да се възползва от още повече канали, за да се ангажира с клиентите.
 • Разширен обхват: Физическият магазин е ограничен до продажби на клиенти, които са в района. Много уеб сайтове за електронна търговия разширяват бизнеса на хора от цялата страна или по света, значително разширявайки клиентската си база и потенциални приходи. Продажбата онлайн предлага и възможност за разширяване или увеличаване на запасите – броят на артикулите, които бизнесът може да продава онлайн, не е необходимо да бъде ограничен по същия начин като физическия магазин, което може да е съображение за увеличаване на паричния поток.
 • Яснота на фунията за покупка: Понастоящем е почти невъзможно да се проследи колко често отделен клиент идва във физически магазин, за да разглежда, преди да вземе решение за покупка. Въпреки това, онлайн магазин може да проследи всяко кликване на клиента, предоставяйки ценна информация за процеса на покупка и проправяйки път за маркетингови възможности (като имейли на изоставени колички), за да подтиква клиентите, които може да са на оградата за покупката.

Онлайн магазин срещу тухли и хоросан

Апокалипсисът на дребно от 2017 г. противопоставя магазините за тухли и хоросан срещу електронната търговия, което кара компаниите да се чувстват, че трябва да изберат един канал пред другия. Omnichannel има потенциала да обедини тези канали, създавайки безпроблемно изживяване за клиентите, като им дава избор как да изберат да взаимодействат с търговец на дребно.

Наличието на двата варианта задоволява нуждите на по-широка клиентска база. Повечето търговци имат клиенти, които биха предпочели да поръчат всичко онлайн. Други предпочитат да видят нещо лично, преди да купят. След това има някои клиенти, които нямат предпочитания. Въпреки това те искат и двете опции, за да могат да пазаруват според собствения си график.

Предоставянето на множество опции е по-вероятно да създаде постоянни клиенти, което означава повече приходи в дългосрочен план.

Предлагаме най-ниски цени за изработка на онлайн магазин.

Съображения за стартиране на онлайн магазин

За да започнете да продавате онлайн, ще трябва да създадете уеб сайт за електронна търговия или да пазарувате за вашия бизнес, да изброите продукти, да настроите плащания и да настроите своите онлайн бизнес операции (като изпълнение на поръчки, доставка, данък върху продажбите и други). Square Online разполага с всичко необходимо за електронната търговия, така че можете да стартирате бързо и лесно.

 • Предприемане на сигурни плащания: Приемайте плащания онлайн и лично веднага с обработка на кредитни карти Square. Приемете всички основни карти и получавайте преводи толкова бързо, колкото следващия работен ден, с такси за обработка на електронна търговия от 2,9% + 30 цента на транзакция или по-ниски.
 • Синхронизиране на инвентара: Square Online работи заедно с Square Point of Sale и Square Dashboard за автоматично синхронизиране на онлайн и лични поръчки, предмети и инвентар. Пазете от прекомерна продажба на инвентара между множество места и лесно проследявайте изпълнението и доставката.
 • Стартиране на бизнес за електронна търговия: Изберете от плановете, които идват с все по-високи функции, като калкулатор на цената за доставка в реално време, интегрирани етикети за доставка с намалени цени, имейли за изоставени колички и потвърждение за доставка за клиенти, персонализиран домейн, анализи и прозрения и Повече ▼. Тъй като вашият бизнес расте и има повече нужди, има по-стабилни планове за задоволяване на тези нови изисквания.
 • Персонализиране на уебсайт: Конструкторът на онлайн магазини предлага гъвкав дизайн, за да създаде идеалното оформление за вашия бизнес. Можете да изберете цветове, шрифтове и елементи на оформлението, които имат най-голямо значение за търговията на дребно, ресторантите и услугите. Дизайнът също е оптимизиран за мобилно гледане, тъй като много онлайн пазарувания се извършват на телефони на потребителите.
 • Промяна на стратегията за включване на всички канали за продажби: Наличието на многоканална стратегия за бизнеса създава безпроблемно пазаруване за клиентите, независимо дали това е на тяхното мобилно устройство, компютър или лично. Създаването на онлайн магазин може също така да отвори възможности за многоканален маркетинг, като ви дава повече начини за популяризиране на вашия бизнес по множество канали и дава на купувачите повече начини да ви намерят и купуват от вас.
  Готови ли сте да направите следващата стъпка към разрастване на вашия бизнес за електронна търговия? Разгледайте как Square Online може да ви помогне да стартирате бързо и да започнете да продавате днес.