За нас

Изработка на уеб сайтове и SEO оптимизация

Viktor Pekin Web Station BG LTD.

Здравейте, казвам се Виктор Василев Пекин и съм създател на "Уеб Стейшън БГ" ЕООД  (www.WebStationBG.com). Вече повече от 10 години се занимавам с уеб дизайн, изработка на онлайн магазини, SEO оптимизация за търсачки, онлайн маркетинг и интернет реклама. Започнах страстта си към компютрите далечната 97година, като от 99г. до сега съм потребител в интернет. Завършил съм техническо Висше образование "Информатика" и работя на свободна практика, като "Freelancer" повече от 15години в интернет.

Viktor pekin

-
Sofia, Bulgaria

Информация

За мен

През изминалите години  в уеб пространството съм реализирал множество онлайн проекти за клиенти от България, Англия, Испания, Германия, Русия и др. Имам изключително голям опит в изработката на уеб сайтове, онлайн магазини, онлайн реклама, маркетинг, seo оптимизация и почти всичко, свързано с онлайн бизнеса. В секция “Услуги” може да разгледате предлаганите от мен уеб услуги, които са на много добри цени, за да може все повече хора да се възползват от удобството на собствен уеб сайт, който да разшири техния бизнес и съответно увеличи приходите от него. От секция Контакти може да изпратите всички ваши запитвания и предложения, а в Портфолио” може да разгледате, това което вече съм направил. В секция Design съм изработил демо дизайн примери, които могат много лесно да бъдат и във Вашия сайт. 

Отдавна онлайн присъствието на всеки един бизнес в интернет не е “Бъдещето”!   В наши дни всеки един бизнес има задължителна нужда от присъствие в интернет!

Направете го и Вие!

Имате свежа идея за визията на Вашия бизнес?

Свържете се с мен, за да я реализираме по най-добрия начин. Заедно можем да постигнем повече.

Към началото