Фирма за изработка на уеб сайтове и онлайн магазини

Viktor Pekin Web Station BG LTD.

Здравейте, казвам се Виктор Василев Пекин и съм създател на “Уеб Стейшън БГ” ЕООД  (www.WebStationBG.com). Вече повече от 10 години се занимавам с изработка на уеб сайтове, уеб дизайн, изработка на онлайн магазини, SEO оптимизация за търсачки, дигитален маркетинг и интернет реклама. Започнах страстта си към компютрите далечната 97година, като от 99г. до сега съм потребител в интернет. Завършил съм техническо Висше образование “Информатика” (със засилено обучение по ООП – Обектно-ориентирано програмиране) и съм работил на свободна практика, като “Freelancer” повече от 10години в интернет. Започнах да трупам все по-голям опит в изработката на уеб сайтове, използвайки най-новите технологии като HTML5, CSS3, PHP, JavaScript, UI технологии, SEO и много други. През годините се развивах и към екипа ми се присъединиха много колеги професионалисти, благодарение на които успяваме да работим по големи корпоративни проекти от цял свят. 

"уеб стейшън бг" еоод

-
Sofia, Bulgaria

Прочетете повече за мен и моята работа

През изминалите години  в уеб пространството съм реализирал множество онлайн проекти за клиенти от България, Англия, Испания, Германия, Русия и др. Имам изключително голям опит в изработката на уеб сайтове, онлайн магазини, интернет реклама, дигитален маркетинг, seo оптимизация и всичко свързано с онлайн бизнеса. В “Менюто” може да разгледате предлаганите от мен уеб услуги, които са на много добри цени, за да може все повече хора да се възползват от удобството на собствен уеб сайт, който да разшири техния бизнес и съответно увеличи приходите от него. От секция “Контакти” може да изпратите всички ваши запитвания и предложения, а в “Портфолио” може да разгледате, това което вече съм направил. В секция “Design” съм изработил демо дизайн примери, които могат много лесно да бъдат и във Вашия сайт. 

Отдавна онлайн присъствието на всеки един бизнес в интернет не е “Бъдещето”!   В наши дни всеки един бизнес има задължителна нужда от присъствие в интернет!